Welkom bij Tennisvereniging Oost & West!

Het complex beschikt over vier all-weather banen, waardoor er nagenoeg het gehele jaar kan worden gespeeld.
Banen 1 en 2 zijn voorzien van verlichting, zodat ook bij duisternis tot uiterlijk 22.00 uur getennist kan worden.

Wilt u een baan reserveren dan kan dit voor leden via MijnTOW waar u allereerst in logt.
NB: Heeft u een lidnummer startend met een of meerdere nullen (bijv 0606) gebruik dan 606 als lidnummer bij het inloggen!

Heeft u nog steeds problemen met inloggen of opmerkingen over de nieuwe website, mail dan naar info@tennisverenigingoostwest.nl

Nieuws van 2 april 2018: Inloggen kan weer, problemen met de website opgelost (we waren gelukkig niet gehackt!)

Nieuws van 11 april 2018: Wedstrijdschema en telefoonlijst staat onder menu [Senioren]. NB: voor de telefoonlijst moet u wel ingelogd zijn (privacy) via [MijnTOW]