Terschellinger Open Kampioenschappen 2018

Eens per jaar worden de Terschellinger Open Kampioenschappen (TOK) georganiseerd, waar naast eilanders ook veel spelers van de wal aan meedoen.
Het is een 'groots opgezet toernooi op hoog niveau'. Erg leuk om naar te kijken en de sfeer te proeven maar zeker ook om mee te spelen.
NB: dit is geen KNLTB toernooi.

Datum TOK 2018: van 22 juli t/m 29 juli 2018.

Categorieën: HE & DD 5 t/m 8, HD 5/6, GD 5/6, HD 7/8, GD 7/8
Als bij dubbelpartners het niveauverschil te groot is, dan bepaalt de ranking van de sterkste de categorie (5/6 of 7/8)
Er kan voor maximaal twee onderdelen/categorieën worden ingeschreven.
Inschrijfgeld: € 12,50 per onderdeel.

De eerste ronde worden er poule-wedstrijden gespeeld (zo 22 t/m wo 25 juli), waarna de nummers 1 en 2 per poule doorgaan.
Daarna volgen de finale ronden (do 26 t/m zo 29 juli).
Bij alle wedstrijden wordt gespeeld om 'best of three' (3e set super tie-break).
De wedstrijden worden gespeeld tussen 10:00 en 21:00.

Elke dag is de TOK-keuken open met verse koude en warme gerechten en dagspecials (zoals speciale broodjes, gebakken vis of halve kippen).
Zaterdagavond is er een feestavond met DJ en BBQ-diner.

Opgeven voor dit schitterende toernooi kan t/m 29 juni 2018 via tow-tok@ziggo.nl
Gaarne adresgegevens, telefoonnummer, geboortedatum, gewenste onderdeel/onderdelen en voor KNLTB-leden: pasnummer & speelsterkte vermelden in de mail.

Wil je vóór de TOK alvast wennen aan de kunstgrasvelden, dan kun je ook nog meedoen aan het opwarmtoernooi op de (zater)dag voor de TOK.
Je speelt dan in een ongedwongen sfeer met verrassende dubbelpartners leuke wedstrijden en leert de ondergrond en vooral veel leuke mensen kennen.
Opgeven voor dit toernooi kan in de kantine (t/m de dag van het toernooizelf) of via de mail (tow-tok@ziggo.nl).

Tot ziens op de TOK!

Spelersbeurs....

Maikel Tot zoekt nog een mixpartner (GD 5/6) voor het toernooi.

Contacten legt u via de TOK-mail: tow-tok@ziggo.nl